Showbiz

Ovo je RASTINA nova DJEVOJKA… Ana poludila kada je ovo vidjela…

Maja Marinković je djevojka koja je već neko vrijeme u Zadruzi i priznala je da je ona u vezi sa Rastom Đurićem i to dok je on bio oženjen i dok je živio sa Anom Nikolić.

Naime on je počeo da joj se nabacuje kada je ona bila na snimanju spota za njegovu novu pjesmu i nakon toga oni su nekoliko mjeseci imali tajni odnos.

Naime ona je nedavno to i otkrila dok je bila u rijalitiju i dok je pričala sa svojom druraricom Stanijom Dobrojević kojoj je priznala sve šta ikako i od kada je bila u tajnoj vezi sa Rastom i kako su uspjeli sve da to sakriju od javnosti i od Ane.

Ona je oduvijek bila njegov veliki fan i velika želja joj je bila da ona bude u njegovom spotu i zasita je i dala sve od sebe kako bi njoj to mjesti opripalo i kako bi ona mogla da bude u njegovom spotu jer joj je to bio san.

Ona je priznala da je na prvom snimanju več počelo da sijevaju oskre i da je došlo do dodirivanja prilikom snimanja nakon čea je Rasta uzeo i njen broj telefona.

Naime ubrzo nakon toga Rasta je nazvao da se vide i ona je otišla sa njim da se vidi a nakon toga su imali odličan se** tvrdi ona.

Nije se nadala da bi moglo sve ovako brzo da ide ali tvrdid a nije mogla da mu odoli.

Onda jednom je bila nejgova pratnja na turneji u Crnoj Gori i tvrdi da joj je to bilo najljepše putovanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *