Showbiz

Ovo je rođena sestra SLOBE RADANOVIĆA!! Otkrila kako njen brat nije zapravo onakav kako se predstavlja…

Sloba Radanović je sa svojim učešćem u rijalitiju Zadruga stekao veliku slavu koja mu je puno pomogla u njegovom poslu i u njegovoj karijeri. Naime on je zaista puno toga uspio da uradi za vrijeme koej ej proveo u ovom rijalitiju.

Nedavno je otkrio kako mu je u rijalitiju najveća podrška u svemu bila zapravo njegova sestra Miljana koja je toliko vjerovala u njega i vjerovala da on nije onakav kakvim ga drugi vide i kakvim ga smatraju.

Sloba je u rijalitiju napravio broijne porbleme a pogotovo sa Luno Đpgani dok je bio unutra je roni su bilu u vezi o kojoj su mnogi dugi vremena pričali.

Naiem nejgova sestra je vjerovala da je on u svemu ovome samo žrtva i da se on ovako ponašao jer više nije znao kako da izdrži sa Lunom i više mu je sve dosadilo.

Na kraju kada je shvatio da je to za njega loše on je i ostavio jer više niej mogao da podnese da ga neko konstantno nervira i sramoti i zbog toga je i ostavio Lunu.

Njegova sestra je izgovorila jedan lapsus zbog kojeg su joj se mnogi smijali kada su čuli šta je ona rekla, naime umjesto riječi snimci ona je rekla snimkovi zbog kojeg su joj se mnogi smijali.

Njegova sestra zaista liči na njega i kada ih vidite zajendo uvjerit će te se u to da je zaista to istina i njegova sestra je do sada dosta toga sa njim priošla u životu i bila mu je velika podrška u svemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *