Showbiz

Ovo je ŠABANOVO DIJETE!! Cuca pokazala SINA kojeg su ona i ŠABAN SKRIVALI OD SVIH.. Pogledajte šta je GOCA uradila!!

Ivona Negovanović Cuca je nedavno odlučila priznati šta sve i kako se njoj dešavalo sa Šabanom te da li su imali nekih problema i ako jesu o kokim se problemima to radi.

Nakon što je Šaban umro pojavile su se vijesti da je Cuca njemu rodila sina za kojeg niko do sada nije znao ni da postoji jer je ona davaka sve od sebe da ga sakrije.

Cuca je priznala kako u njenom životu vlada velika tišina i mrak od kako nema Šabana i zaista joj je sve to teško palo i nekkao je bilo iznenada i neočekivano.

Ona je izrecitovala stih jedne pjesme kojom je rasplakla sve koje su čitali ovo s obzriom na to da je ona u potpunosti otvorila svoju dušu i svima pokazala kako je njoj zaista oduvijek stalo do Šabana i da bi dala sve za njega.

Jednostavno neke stvari se ne mogu predivjeti ni zamisliti da je moguće da se dese pa tako i ovo a ona je priznala kako su njeni najbliži bili posebno zabrinuti za nju kada je Šaban preminuo da ona sebi neće nauditi i slično.

Šaban Šaulić joj je bio jedina svijetla tačka u životu i jednostavno za njegovu ljubav ona je bila spremna sve dati da uspiju i da budu zajedno.

Ona je nedavno priznala kako ženama ostane utjeha neko pa makar i sin a njoj sada nije niko ostao jer je ostala sama i potrebna joj je velika utjeha u životu da bi bila sretna i zadovoljna sa svim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *