Showbiz

Ovo je sestra Seke Aleksić o kojoj ona rijetko kada priča.. Evo ko je njena sestra a jako nam je poznata..

Seka Aleskić ima i sestru Ajselu Malkić koja je jako dobra u svom pjevanju i jako je uspiješna sa svim do sada što je uradila i napravila u svom životu.

Naime ona je rijetko kada pričala o svemu tome i rijetko kada bi rekla da je ona njena sestra i spomenula je a mnogima je to bilo čudno i pitali su se zašto to ona radi.

Ona je rođena u Tuzli gdje i danas dan živi i gdje je jako sretna i zadovoljna sa svim što je uradila i napravila tamo. Naime ona je priznala da je jako sretna jer je ona uspjela da uradi sve to na najbolji način.

I Ajsela kao i Seka bez imalo problema pokazuje svoje tijelo i svoj fenomenalan izgled koji ona ima i nikada joj nije bio problem da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Naime Ajsela se uvijek trudila da sve uradi na najbolji mogući način i onako kako je ona smatrala da treba da uradi.

Naime i ona je uvijek bez ikakvih muka i problema pokazivala svoje tijelo i svoj izgled.

Naime trudi se i radi i pjeva po raznoraznim tezgama da bi na taj način zaraqdila novac za život i da bi bila uspiješna i zadovoljna u svemu tome.

Niko je nikada nije mogao da poveže sa Sekom jer ni ona nikada nije htjela da priča o svemu tome jer je smatrala kako je to ipak najbolje i za nju i za sve njene.

Sada želi samo da uradi i napravi ono što je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna i da bi imala ono što joj je potrebno za sreću i radost u životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *