Showbiz Vijesti

Ovo je trebao da postane najveći Šabanov hit a pogledajte ko je dobio ovaj hit sada dobio…

Naime sam Šaban Šaulić je uspio da stekne veliku slavu i da uspije da postigne dosta toga za svoga života i jednostavno tako te neke stvari niko mu nikada neće moći zaboraviti.

Naime on je prvu ploču snimio 1969.godine kada je otpjevao pjesmu “Dajte mi utjehu koja je postala veliki hit i o kojoj su mnogi pričali iz dana u dan.

Naime on je pokazao fenomenalan talenat i iz dana u dan se trudio da to i pokaže i dokaže jer jednostavno on je bio velikei zaljubljenik u muziku od malih nogu i to je zaista i pokazivao.

Jedino je on ovako mlad uspio da otpjeva velike i teške trilere što je neke posebno iznenadilo i niki nije očekivao da se nešto ovkao desi.

On je svoj posao oduvijek radio tako lahko i nekkao bez problema i kako je smatrao da je za njega najbolje ali i najlakše u svemu.

Šaban je sa Bucom radio do 1975.godine nakon čega je on odlučio da če ići za boljim načinom i mogućnošću rada koji se njemu sviđa.

Šaban je nakon toga počeo da radi sa Slavijom koja je imala jednu radnjicu Zelenom vencu gdje se on odmah zaposlio i zaista mu je jako oomofglo u životu jer je upoznao dosta ljudi koji su i samom njemu pomogli jako dosta u životu.

Onda je počeo da niže album za albumom koji je jako dobro radio i iz dana u dan je bvio sve uspješniji i zaista je bio sretan i zadovoljan sa tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *