Showbiz

Ovo je za LUNU BIO PAKAO.. Nakon svega bilo joj je teško i pričati o tome..

Luna Đogani je nedavno imala veliki problem i odlučila je sve to podijeliti na svojim društvenim mrežama i otkriti šta joj se desilo sa psom i na koji način je njen pas stradao.

Naime Luna Đogani je priznala da je sve to za nju bilo jako teško kada je vidjela šta je učinjeno njenom psu i nikome to nije mogla objasniti.

Naime njena Lola je imala i operaciju tako da je ona odlučila sve da obavijesti o tome i objasni šta se desilo njenom psu.

Njen pas je nastradao u novogodišnjoj noći i doživo šok nakon što je došao u kontakt sa pirotehničkim sredstvima i ona je odmah odlučila da će mu pružiti određenu pomoć oko svega toga i uraditi to na pravi način.

Odmah je posjetila veterinara koji joj je rekao da pas mora na operaciju kako bi mogao nastaviti dalje da funkcioniše i da bi sve moglo da funkcioniše na ovakav način.

Luna je posebno vezana za svog psa i nikome ne može da opiše ljubav koju osjeća prema njoj priznala je.

Uvijek je voljela životinje ali Lola je za nju postala posebna i nikome ne može opisati to što ona osjeća prema njoj i u kojoj mjeri.

Tvrdi da nakon svega što joj se do sada desilo sa Markom taj pas joj je postao pravi prijatelj i neko s kim se osjećala tako lijepo i fino na pravi način.

Zato je osjetila toliku bol kada je I I vidjela šta mu se deislo i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *