Showbiz

Ovo je zaista jedan od najefikasnijih trikova kako da vam odjeća uviejk miriše i kako da duđže omekšivač traje…

Naime veliki broj žena se sve više žali na to kako im omekšivač ne može trajati dugo i koji god bi kupile on bi brzo izlapio i sve bi bilo kao da nije nišat ni urađeno.

Da bi sami napravili i riješili svoj problem onda ovaj recept može itekako da vam pomogne s obzirom na to kako je ovo zaista veliki problem jer rtadite nešto kao ni da ne radite.

Naime za ovaj recept vam je potrebno da imate:

Praznu flašicu sa raspršivačem, kašikicu sode bikarbone, vruću vodu i polašolje omekšivača koji koristite i koji vam se u principu najviše sviđa.

Onda nakon toga je potrebno da u ovu bočicu sve satojke spremite i da ih pomiješate sa vrućom vodom a nakon togaq i sodu bkarbonu jer samo na taj način vam se svi sastojci mogu da se pomiješaju na praiv način id as e istopi soda bi

Osim toga posebno je važno da svaki komad osjeće dobro poprskate sa ovom smjeso i da je nakon toga stvarote u mašinu za pranje.

Ovo možete i da koristite za vaše zavjese zako štp će te ih poprskati sa ovom smjesom i zaista će vma pun o pomoći jer će vam duže vremena da mirišu.

Osim toga i eterična ulja su u opvim situacijama itekako korisna i mogu vam doprinijeti i pomoći da vam odjeća što duže miriše.

Naime eterična ulja vam itekako mogu pomoći u ovim situacijama jer pored toga što su vam itekako korisna i što odjeća može dosta duže vremena da miriše mništa drugo vam ne može naštetiti vašoj tkaini kao da bi mogle ostati mrlje ili slično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *