Showbiz Zanimljivosti

OVO NISTE MOGLI NI DA PREDPOSTAVITE! ONA JE POBJEDNICA ZADRUGE 3! SVI OSTALI OTVORENIH USTA KADA SU NJU PROGLASILI!!!

Konačno su svi dočekali veliko finale rijalitija Zadruge i najveći favoriti su bili Marko Miljković, Anabela Atijas, Iva Grgurić i Mensur Ajdarpašić. Velika je konkurencija bila ali na kraju, pobjedu ipak samo jedno nosi. Svi su ostali iznenađeni kada je Anabela ispala a odmah i za njom Mensur koji je osvojio treće mjesto.

Dakle, ostali su u super super finalu Iva Grgurić i Marko Miljković. Marko je bio ubijeđen negdje u dubini sebe da je on pobjednik ali je onda naglasio da pobjedu prepušta Ivi.

Iva je rekla da je ona pobjednik. Rekla je to u nadi i da će biti, ali i kada su to proglasili i kada su rekli da je ona pobjednica, ona je vrisnula od sreće. Nije mogla da vjeruje.

Naime, na scenu je odmah dotrčao njen Filip Đukić, koji je do samoga kraja bio uz nju, a sada vidimo i da je dakle bio uz glavnu favoritkinju. Nisu u vezi ali gaje velike emocije.

Iva ima da raščisti napolju neke stvari. Mora da se sredi i da popriča sa Marinkom, njenim bivšim, a šta će se desiti, to ćemo tek da vidimo.

Iva je pobjednik Zadruge 3, najgledanijeg rijalitija ikada. Čestitamo joj i da u zdravlju i sreći proslavi pobjedu. Evo neki od komentara njenih fanova ali i onih drugih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *