Showbiz

Ovo su DŽEJLINE FOTOGRAFIJE iz DJETINJSTVA!! Nikada je ne biste prepoznali…

Džejla Ramović je nedavno imala rođendan i napunila je 17 godina a povodom svog rođendana imala je posebna iznenađenja od svojih prijatelja ali i od svogh mentora Marije Šerifović koja joj je kupila torticu i donijela joj.

Marija Šerifović je odlučila da će joj pruipremiti posebno iznenađenje kako bi joj pokzala koliko joj je stalo do nje i koliko je zavolila.

Naime Džejlina sestra je odlučila podijeliti njihovu zajedničku fotogtrafiju kada je ona bila mala.

Džejla Ramović je do sada pokazala jedan jako izvanredan talenat na kojem su joj se svi divili i na kojoj su joj svi čestiitali i pitali s ekako ona ovalo mlada može ovako dobro da pjeva.

Džejla Ramović do sada davala sve od sebe kako bi s epokazala u najboljem svjetlu i kako bi uspjela da prođe u sledeći krug,.

U svemu tome joj puno pomaže njen mentor Marija Šerifović koja je posebno zadovoljna sa njenim izvođenjem pjesma i ona je posebno sretna i ponosna na nju zbog toga.

Nikada se nije nadala da će se vezati za nekoga ovoliko kao za Džejlu.

Naime mnogi su pomislili kako ovo nije ni malo liejpo od nje prema ostalim kandidatima ali Marija tvrdi da se ona trudi da bude u dobrim odnosima i sa njim.

Džejla jako puno liči na svoju majku i kada vidite njiohove zajedničke fotografije uvjerit će te se u to a i njene sestre tarkođer baš puno liče i zista su preijepe.

Kada vidite kako one izgledaju iznenadit će te se kako su slične i kako liče jedna na drugu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *