Showbiz

Ovog takmičara su istog trena istjerali iz RIJALITIJA jer je on uradio nešto ovako.. Niko nije mogao da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće..

Radi se o Mlađanu Jovanoviću koji je nedavno imao povredu u rijalitiju i koji je napravio nešto ovako i na ovakav način. Niko do sada nije mogao da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i da stvari funkcionišu na ovakav način.

Naime Bora Santana nije mogo sačekati da dođe na red da se uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Bora Santana je poludio kada je ovo vidio te nije mogao da se suzdrži nakon svega toga i da eliminiše neke stvari koje su mu desile do sada.

Naime radi se o tome da je on udario nešto ovako i na ovakav način da bi mogao da podnese neke stvari koje su mu desile i na koji način.

Nikada do sada se ništa ovako i na ovakav način nije desilo njemu i on je bio spreman da uradi i napravi sve do sada samo kako bi neke stvari eliminisao iz svog života i kako bi napravio neke stvari.

On će sada morati na operaciju ruke jer je udarcem koji je napravio slomio ruku na dva mjesta i da je bio toliko ljut da je uradio i napravio nešto ovako i na ovakav način.

Neke stvari koje su mu desile u međuvremenu su itekako uticale na sve to da ni sam više nije znao kako i šta bi rekao na sve to.

Morat će ga hitno prebaciti u bolnicu na operaciju tako da ga jedno vrijeme neće biti u rijalitiju dok se stvari ne riješe i dok ne prestanu ove stvari i ovi problemi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *