Showbiz

Ovom MOMKU JE GOCA DALA VILU u kojoj je živjela sa Šabanom a evo i zašto..

Naime Gordana više nije mogla da provodi vrijeme sama u tako velikoj vili u kojoj je provela jako posebne trenutke sa svojim dragim i na koji način se sve to desilo.

Naime nakon svega toga odlučila je da će tu vilu da iznajmi i to arapskoj ambasadi koja je spremna dati velike sumne novca samo kako ni njihov diplomata bio sretan i zadoovljan.

Naime ona mjesečno dobija 5000 eura za ovu kuću i naravno da je sretna i zadovoljna zbog svega toga.

Naime ona više nije mogla da provodi vrijeme sama tamo nakon toliko godina koje je bila sama i jednostavno sve joj se više smučilo.

Ona je priznala da je svakas itnica podsjeća na Šabana i nije mgola više da to podnese jer joj je itekako teško bilo zbog svgea toga.

Njena kuča koju ima na Dedinju košta čak milion eura i ona je jako sretna i zadovoljna jer je ostala njoj kao velika uspomena na njenog pokopjunog supruga. 3

Njena vila je raj za one koji vole luksuz i koji znaju na pravi način da uživaju u životu i da urade sve što je potrebno da bi bili sretni i zadovoljni.

Goca je upoznala momka kojem su iznjamili kuću i upozorila ga je na sve kako i na koji način trebad a pazi i čuva s obzirom an to koliko je to njoj sve važno i vrijedno u životu.

Ona je odlučila da je nešto ovako ipak i najbolje da uradi i da jedino tako može da bude sretna i zadovoljna sa svim tim kako se odvijalo do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *