Showbiz

Ovu krmeu sami priprmeite kako bi se RIJEŠILI KOMARACA.. Ni jedan vas neće UBOSTI..

Naime svi se posebno radujemo ljetu i jedva čekamod a nam pokuca na vrata ali sa ljetom nam dolaze i komarci kojih niako da se riješimo i potrebno je da imamo dobru kremu ili sprej kako bi ih se riješil na adekvatan način.

Nedavvn o je jedan čovjek odlučio podieliti svoju fotografiju i objasniti svima kao s eon zapravop boris a komarcima i na koji način.

Naiem on je b io na pecanje i pecao je bec majice, znači pored vode je sjedio go a pozato je već koliko komaraca ima više pored vode.

Naime on je otkrio kao je on saznao za jedan poseban recep kako da se riješimo komaraca.

Da bi napravili ovja recept potrebno vam je: pola šoljice šampona, pola šoljice biljnog ulja i pola šoljice sirćeta.

Kada sakupite sve ove sastojke možete da počnete sa pripremom i sve sastojke uzmete u jednu počicu i omiješate ih te nakon toga dobro izmiješajte sve zajedno i ubacite u neku flašicu sa raspršivačem.

Naime ovo je jako siguran lijek protiv ovih insekata i može da vam puno pomogne te ga možete primjenivati koluko gdo puta želite jer nea ograničene doze koju smijete da unostiete u sovje tijeo.

aLI OSIM KOMARACA OVAJ LIJEK VAM MOĆŽE POMOĆI U ODBIJANU I OSTALIH INSEKATA BILO KIJE VRSTE JER Je itekaiko efikasan i može da vam pomogne.

Pogledajte kiliko osoba danas se muči sa ujedeima ovih insekata a ne znaju na koji način da ih se najbrže riješe a ovaj recept je jako efikasan i lagan za pruipremiti a pore svega tpga je itekako ekonomičan tako da vam s eisplati da uradite to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *