Showbiz

Perućica se nedavno oženio a već ima stvari koje ne može da PODNESE.. Evo šta mu je uradila njegova draga!!!

Ljubomir Perućica je odlučio da se oženi u oktobru prošle godine i da je to za njega poseban datum koji on želi da označi na poseban način i da taj dan provede onako kako on želi i smatra da bi najbolje bilo.

Naime on je u braku sa Katarinom Kolozeus sa kojom je u jako dobrim odnosima a ona ga je nedavno uspjela da nagovori da ide na dijetu jer je vidjela koliko se udebljao.

Naime požalio se kako više ne može da podnese da bude na nekim dijetama i da ne smije da krši pravila u koliko želi da smrša.

Tvrdai da bez svega može ali slatkiši su mu život i da nakon što je morao da se potpiše na to da ih neće jesti morao je da sakupi dovoljni snage i da se izbori sa sobom i psihički i fizički.

Naime on je priznao i to da sada od kako ej na posebnom režimu on jede dosta salate i da je to velika pomoć za njega i da nekada zna pojesti i oko 5 kilograma salate.

Onda pije dnevno po litar limunade samo kako bi uspio da smrša i da izgleda jako dobro kao nekada što je izgledao.

Priznaje da mu je sve lakše sa Katarinom zajedno da radi i da funkcioniše na takav način.

Priznao je i sam da je postao željan slatkiša i da mu sve to fali ali da sada mora to da radi i da jede i samo čokolade za dijabetičare i to je to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *