Showbiz

Petar Mitić napravio veliki incident u AVIONU!!! Niko nije očekivao nešto ovako do njega…

Petar Mtić je uvijek bio nekako mira i povučen i niko nije očekivao od njega da bi mogao da bude nekako agresivan ili slično dok se nije desilo nešto ovako.

Petar Mitić je prilikom ulaska u avion pričao a telefon bez obzira na to što je znao da je zabranjeno da koristi telefon dok je u avionu.

Naime on je ulazuo zadnji u avion i to samo par minuta do zatvaranja gejta. On je navodn imao važan razgovor sa nekim svojim prijateljom iz Crne Gore koji je trebao da ga dočeka tamo.

Iako je znao da je zabranjeno da koristi se telefon u avionu on je i prilikom slijetanja uzeo telefon i tipkao.

On je čak i priočao na telefon, nakon što se čuo zvuk njegovog telefona on se javio i pričao sa nekim i rekao je momku da slijeće i da već vidi Podgoricu.

Onda je stujardesa počela da urla na njega i pitala ga kako ga nije sramota i da je ovo ponašanje nečuveno od njega.

Naime Petar Mitić je do sada uvijek nekako bio povučen i nije nikada radio neke gluposti i niko nije očekivao nešto ovako od nje.

Petar Mitić je već duže vrijeme u braku sa Ivanom Pavković i dobili su i sina kojem su posvetili posebnu pažnju kako bi on bio dobor i kako bi imao sve što mu je potrebno da bude sretan i zadovoljan.

Petar Mitić se kasnio izvinuo stujardesi jer je zaboravio gdje se nalazi i zato s ei javio na telefon te mu ona na to ništa nije ni rekla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *