Showbiz

PETAR STRUGAR objavio jako TUŽNE VIJESTI na svom Instagramu.. Evo šta se desilo…

Milica Todorović i njen dragi Petar Strugar koji su nedavno započeli svoju vezu su odlučili da će dati sve od sebe kako bi njihova veza funkcionisala na pravi način i kako ni bili jako sretni i zadovoljni.

Naime njih je spojio konj i to je mnoge nasmijalo kada su oni pričali o tome kako i na koji način su oni započeli svoju vezu te šta se sve desilo.

Oni se nikada nisu poznavali ali stvari su se desile na ovakav način i ovako brzo i obradovali su mnoge pa tako i njih na pravi način i itekako su svi sretni i nasmijani zbog svega toga bili.

Sada se desila situacija u kojoj je Petar trebao da uradi nešto što ga je itekako rastužilo. Radi se o tom konju koji je njih spojio.

Petar je nažalost morao da ga proda jer više nije imao drigog izlazaa i morao je napraviti to.

Naime taj konj je i u Milicinom spotu za njenu novu pjesmu koju je nedavno snimila i zaista se maksimalno potrudila oko svega da to uradi i odradi na najbolji mogući način i onako kako joj je to i potrebno.

Nauime on je priznao da im je jako teško palo nešto ovako i na ovakav način jer nisu mogli ni zamisliti I I da se desi nešto ovako.

Naime Milica Todorović je priznala da se nikada nije osjećala ovako lijepo i sretno kao što se osjeća sada sa Petrom i da je spremna uraditi sve da to tako i ostane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *