Pjevačica je podijelila PROVOKATIVNU FOTOGRAFIJU SA SVOJIM MOMKOM dok nije primijetila ovaj detalj pa se osramotila pred svima... - Čitaonica

Pjevačica je podijelila PROVOKATIVNU FOTOGRAFIJU SA SVOJIM MOMKOM dok nije primijetila ovaj detalj pa se osramotila pred svima…

Lana Jurčević je popularna pjevačica koja ej nedavno podijelila zajedničku fotogarfiju sa svojim momkom sa  plaže  ali nekako nije bila pažljiva pa je izgleda zaboravila na ovaj sitni detalj.

 

 

 

 

 

 

 

Lana je u vezi sa Filipom Kratofilom  te su ove godine bili zajedno na odmoru i podijelili su svoju zajedničku fotografiju s mora  koja je nekako izazvala lavinu komentara koji nisu baš super.

Naime Filip je Lanu podigao i drži je u zagraljaju dok se ljube a Filip je na nogama imao crne sportske čarape i natikače a nalaze se oboje na plaži vjerovali ili ne.

 

 

Lanu su njeni fanovi kritikovali zbog toga i kako je mogla da dozvoli nešto ovako i šta je bilo njenom momku uopšte da uradi ovo..

Mnogi su je pitali da li je ona primijetila ovaj detalj kada je objavljivala ovu fotografiju ili nije.

Ovu fotogarfiju su oni napravili u Australiji i tamo su zajedno  bili sa Laninom prijateljicom i prijateljicom Petrom Škodom te i sa njenim suprugom Josipom.

 

Lana Jurčević je uvijek bila jako lijepa i imala je fenomenalan izgled   i ljepotu na kojoj su joj mnogi zavidili i  pitali su se kako ona uspijeva u tome.

Naime Lana Jurčević ej dosta truda i napora uložila u svoju karijeru i zaisat je uspjela da napravi super karijeru i dosta pjesama je snimila i prošle su jako dobro. Sada se nekakpo posvetila ljubavi i vezi i želi da uživa u tome.

Lana je  već neko vrijeme u vezi i zaista djeluje sretno i zadovoljno u svojoj vezi.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *