Showbiz

Pogledajte kako Aca LUKAS uzima bakšiš u svoje ruke.. Na Veljkovoj svadbi i on je zaradio!!

Naime Aca Lukas je do sada uradio puno toga u svom životu i maksimalno se potrudio da uradi određene stvari u svom životu. Naime Aca je na svadbi Veljka Ražnatovića napravio pravi spektakl i oduševio je sve .

Naime ono što su svi mogli da vide jeste činjenica kako je on dobio veliku sumu bakšiša oko koje se posebno pozabavio i itekako obradovao što je i sam priznao.

Naime on je dobio veliku sumu novca a kada je vidio jednu novčanicu niej mogao da vjeruje te je njegova reakcija mnoge nasmijala.

Kada je Aca vidio koliko para je dobio odlučio ih je dati muzičaru koji je bio uiza njegovih leđa.

Aca je ovo uradio a to je moglo biti onako iz principa da nagradi muzuičaraka koji je jako dobro radio svoj posao i koji je jako dobro svirao.

Naime on je pjevao i Đaniejvu pjesmu kojom je sve digao na noge i samim tim je sakupio određenu sumu novca te ga je sve to itekako iznenadilo i obradovalo na pravi način te on nikome nije mogao da opiše koliko je sretan i zadovoljan sa svim tim on bio.

Aca Lukas je do sada uradio puno toga i na pravi način je napravio određene stvari u svom životu i itekako je sretan i zadovoljan zbog svega ovoga bio i na pravi način je mogao da napravi ono što ga čini sretnim i zadovoljnim u životu.

Pogledajte i sami se uvjerite kakvu atmosferu je Lukas napravio na svadbi i zaista ćete se uvjeriti kako je on to napravio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *