Showbiz

Pogledajte kako je ova poznata glumica u 52.godina rodila bebu i to bez pomoći OCA…

Ljiljana Jakšić je u 52.godini rodila jednu malu djevojčicu i sve je iznenadila sa ovim ali još više je postala interesantna jer je uspjela sve to sama s obzirom da otac bebe nije htjeo ništa da joj pomogne.

Ona daje sve od sebe kako bi svojoj kćerkici pružila sve i ljubav i pažnju onoliko koliko joj je potrebno. Naime ona tvrdi da bi joj bilo puno lakše da njen partner hoće da joj pomgne oko svega jer je naravno sve ovo posebno iscrpljujuće i posebno je teško.

Umor je često savlada i ne zna kako bi se više izborila sa njim.

Njena kćerkica danas već ima 5 godina i ona tvrdi da joj je ovo bilo najbolje i najljepše razdoblje u životu koje nikada nećče zaboraviti i za koje bi dala sve samo da ga ponovo ima.

Radi noću dok kćerkica spava i naravno sve je to posebno iscrpljujuće i teško tako da ona jednostavno ne može nikome da opiše kako se osjeća.

Nekada uzme malo vremena da se odmori od svega ali opet bez obzira na sve to nikada joj nije dosta da se baš u potpunosti odmori ali kada vidi svoju kćerkicu sretnu sve to nekako prođe i zaboravi.

Posebno joj je drago kada joj se ljudi obraćaju sa posebnim oduševljenjem i radovanjem kada je pitaju kako je uspjela sve ovo sama da ostvari i postigne u svom životu a ona tvrdi da ni sama nije svjesna kako uspijeva u tome.

Pogledajte kako ona izgleda sada sa svojom kćerkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *