Showbiz

Pojavile se njene fotografije sa DJEDOM I NENOM.. Luna nije htjela da ovo iko sazna..

Luna Đogani je već nekoliko dana bila na odmoru u Sarajevu kod svoje porodice gdje je provodila dosta vremena i sa kojima je postala jako bliska.

Naime ona redovno ide u Sarajevo kako bi ih posjetila i kako bi se vidjela sa njima.

Ona voli da ode njima u posjetu i da sa njima provodi vrijeme i ona je podijelila fotografiju sa svojim djedom koji ima ime Ahmed a sa njim su bile i njene tetke Aida i Amila.

Zajedno sa njom u posjeti je bio Marko koji je upoznao njene najbliže i sa kojima je provodio dosta vremena i koje je sve i sam upoznao i uvjerio se u sve to kako i na koji način funkcioniše.

Marko je do sada bio velika podrška Luni ali sve je odjednom i iznenada puklo i ni sami nisu mogli da vjeruju da je nešto ovako i na ovakav način moguće da im se desi ovako iznenada te da stvari funkcionišu na ovakav način.

Ni sama nije mogla da vjeruje da je sve to moguće da joj se desi i da stvari na ovaj način funkcionišu ali navikla se nekako na sve to i pomirila se sa tom činjenicom.

Luna nikada nije imala problem s tim da svima pokaže i predstavi svoju porodicu jer su joj oni uvijek bili jako važni i ni sama nije mogla zamisliti da bi moglo nešto ovako da joj se desi.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to kako i šta i na koji način se do sada odvijalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *