Showbiz

Pojavio se KUĆNI VIDEO na kojem MILAN MAZI SEVERINU PO STOMAKU , dok je ona u drugom stanju!!!

Severina Kojić je dobila sina sa Milanom Popovićem kojeg je nedavno izgubila jer je Milan dobio starateljstvo nad sinom. Severina se nije nadala ovome s obzirom na to da je ona sada itekako potrebna sinu.

Naime Severina Kojić je bila jako sretna i zaljubljena sa Milanom dok je bila u drugom stanju i sada se pojavio i video zapis koji sve to potvrđuje.

Severina nije mogla ni zamilsili da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da joj se desi i to ovako brzo i na ovakav način.

Naime ona je ostala u drugom stanju 2012.godine kada je bila sa njim i nikome nije mogla prikazati ljubav i sreću koju je osjećala tada prema njemu.

Oni su djelovali jao sretno i emotivno dok su sjedili ispod Božićnog drcveta a Milan je imao na glavi kapu djeda mraza i to su svi mogli da vide i da se uvjere u to da je tako.

Iznenada se sve desilo i na ovakav način puklo i Severina je sada u braku sa Igorom Kojićem sa kojim djeluje jako sretna i zadovoljna u šta su svi mogli da se uvjere i da potvrde da je ona sa njim jako sretna i zadovoljna kao nikada dio sada.

Sada je spremna uraditi sve samo kako bi uspjela da vrati svog sina i da bude njen kao nekada jer ova razdvojenost je uništava s obzirom da nije mogla ni zamisliti da bi moglo nešto ovako i na ovakav način da joj se desi.

Sin joj fali sve više i više priznala je i sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *