Showbiz

Pojavio se VIDEO koji dokazuje da su se LUNA I MATORA LJUBILE U WC-u…

Matora i Luna Đogani su se poljubile u usta i da je to bio jedan dio igre koju su i one igrale i za koju su i one pristale da će da je igraju. Niame ona je nekako uspjela da poljubi Matoru bez obzria na sve i da bi i dalje ostala bio igre i da bi mogla da radi sve kao i do sada morala je to da uradi i da pristane na to.

Matora je priznala kako je ona Lunu upoznala dok je bila vani i da je tada smatrala da je ona jedna jako dobra i fina djevojka kojoj je prioritet u žiovotu sama sebi i da je važno da ima pored sebe nekog muškarca koji bi mogao da je usreći.

Luna Đogani je nakon toga morala da se poljubi sa Marijom nakon što je izgubila u igri i to je posebno naljutilo i više ni sama nije znala šta i kako je potrebno da uradi i da nakon svega što se desilo i kako se desilo da mora da uradi i nešto ovkao.

Naime ni jedna jedovbjka sa njom nije bila kao Sanja i da je ona naravno ta koja ima prioritet iznad svih ostalih i veliku prednost.

Naime Sara Reljić je njena djevojka i priznala je da se nikada nije mogla zamisliti sa plavušama s sada je jedna pored nje i njena je djevojka i sam sebe je zapitala da li je ovo moguće i kao se to desilo.

Matora se poslije malo našalilaa i priznala da bi ona možda i mogla da ima nešto sa njom nakon svega što im se desilo i kako samo da njoj nije bilo Slobe a njoj djevojke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *