Showbiz

Pojavio se VIDEO SA VELJKOVE SVADBE na kojem se vidi kako on plače kao malo dijete.. Pogledajte!!

Veljko Ražnatović je nedavno stao na ludi kamen i oženio s ei priznao je da je posebno sretan i zadovoljan zbog toga i da nikada nije mogao ni zamisliti da je moguća ovakva sreća i radost da se rodi tako brzo.

Naime on je sa Bogdanom u jako dobrim odnosima uvijek bio i imali su mirnu vezu bez nekih skandala i turbulencija što ej mnoge iznenadilo s obzirom na činjenicu kako je Veljko oduvijek bio luckast.

Naime nedavno se pojavio video na kojem se vidi kako Veljko plače od sreeće dok pleše sa svojom dragom i kako su jako sretni i zadovoljni kao nikada do sada i kako nikome nisu mogli da opišu sreću i radost koju su taj dan osjetili.

To se desilo dok je pjevao Saša Matić , pjesmu “Hoću da ostarim s tobom” koja je mladence nekako posebno raznježila i niko nije mogo ni zamisliti da je moguće da ih vidi u ovakvom stanju i da će biti tako osjetljivi i nježni na neke stvari.

Naime Saša Matić je oduvijek znao na pravi način da zabavi goste i to su svi oduvijek znali.

Veljko je taj dan bio posebno sretan i emotivan i nikome nije mogao opisati sreću i radost koju je osjetio taj dan i na taj način.

Zato je sada spreman maksimalno i da se posveti oko određenih stvari i da ih odradi na najbolji mogući način i da ne postoje neke prepreke i problemi oko određenih stvari.

Pogledajte ih kako su bili sretni taj dan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *