Pojavio se video snimak kako DONNA ARES PLAČE NA HODNIKU BOLNICE!!! Duša đće vas zaboliti kada vidite kako ona izgleda.... - Čitaonica

Pojavio se video snimak kako DONNA ARES PLAČE NA HODNIKU BOLNICE!!! Duša đće vas zaboliti kada vidite kako ona izgleda….

Donna Ares je  dva puta vodila tešku bitnu sa  karcinomom dojke ali na žalost treći put nije uspjela da se izbori i preminula je a to je naravno sve potreslo i baš im je bilo teško to da podnesu.

 

 

 

 

 

 

Donna Ares je poznata pjevačica koja  je dosta truda uložila u svoju karijeru i obično je ona nekako u većini slučajeva tražila način kkao bi mogla da pomogne drugima ako je  to već u mogućnosti.

Naime Dona Ares je ponovno saznala da joj se bolest vratila u januaru  2017.godine ali nažalost nije uspjela da je prevaziđe.

 

 

Ona je snimila veliki broj  pjesama koje se i dan danas pjevaju a neke od njih su “To mi nije trebalo”, “Idi idi moja vilo”, ” Sviraj nešto narodno”, ”  “Ubila me tvoja nevjera” …

Ali postoji jedna n jena pjesma koja se najviše pamti a to je pjesma  “Suze moje plaču  za oboje”  i mnogi su je zapamtili zvbog toga jer je ona nju napisla kada  je saznala da je bolesna.

Prije četiri godine ona je ovu pjesmu snimila sa svbojom ekipom uživo i zabilejžili su taj snimak a danas kada pogledate taj video neće moći da ne zaplačete.

 

Dona Ares je rastužila mnoge jer je otišla prerano na drugi svijet i mnogi su i dan danas tužni i ne mogu da je zaborave i ne mogu da opišu tugu koju osjećaju kada je se sjete   i ne mogu da  objasne bol koju imaju kada shvate koliko se ona borila sa ovom bolešću  sa kojom se dugo borila.

 

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *