Vijesti

Policajac SLIKAO TIJELA KOBIJA I NJEGOVE KĆERKE te ih svima pokazivao.. Užas!! Unažana su im lica..

Naime policajac koji dolazi iz Los Anđelesa je odlučio da će se usuditi i slikati beživotna tijela Kobija i njegove kćerke nakon nesreće te i ostalih 8 osoba koje su bile u helikopteru.

Naime on je odlučio da će da uradi nešto ovako i na ovakav način i da će da napravi nešto ovako. Nakon što je sve to slikao on je odlučio sve te slike da pokaže svima i da se pohvali svima sa tim kako je on uspio da ih vidi.

Onda ovo se naravno itekkao brzo proširilo i naravno nastao je još veći problem s obzirom na to da se radi o policajcu koji itekako poznaje svoja prava i prava građana.

Naime svi su pokušali ovo sakriti ali bilo je nemoguće da se nešto ovako sakrije i da niko ne sazna nešto ovako i na ovakav način.

Naime on je kažnjen za zloupotrebu ovlaštenja jer naravno niko ne smije objaviti nečije fotografije i slično bez dopuštenja i slično.

Šerif Aleks Vilanueva je otkrio kako se ni on sam nije nadao ovome da bi neko od njegovuih zaposlenih mogao da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Vanesa je zabranila da se na dan nakon nesreće zabrani fotografisanje i da je niko ne uznemirava još nakon svgea što joj se desilo trebalo joj je samo još to i itekako je bila uznemirena zbog svgea toga i htjela je samo da se sve što prije i i eliminiše i riješi.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *