Showbiz

POLUGOLA je ušla na stadion TE PREKINULA FINALE LIGE PRVAKA!! Djevojka o kojoj svi pričaju!! (VIDEO)

Ruskinja Kinsey Wolanski je nedavno postala itekako poznata sa svojim ulaskom na teren nakon čega je prekinula finalnu utakmicu Lige prvaka.

Naime bila je utakmica između Liverpoola i Tottenhama gdje ej ova djevojka odlučila da će polugola da uđe na teren i da zaustavi sve.

Nikome nije bilo jasno šta ona pokušava sa ovim te zašt je uopšte ušla na teren.

Kinsey je ovaj videeo podijelila na svom Instagram profilu gdje se vidi akko nju odvode dvojica redara dok ona na sebi ima samo donji veš.

Naime mnogi su pomisli da je ona možda pijana pa je uradila nešto ovako ali nažalost nije.

Ona je bila u sasvim normalnom stanju u sve ovo što je radila, radila ej jer ej bila svjesna svega da što uradi da je to sasvim normalno njoj ali da ostalima nije naravno.

Čim su je redari ugledali odmah su reagovali i sklonili su je sa terena a ona se opirala i skakala je od sreće kada je vidjela sve ovo što se i kako se desilo.

Naime ona je odmah dobila veliku novčanu kaznu za sve ovo što ej napravila.

Nešto ovako se nikada do sada niej desilo i svi su posebno iznenađeni sa ponašanjem ove djevojke jer do sada niko niakda nije ušao na stadio u ovakvom stanju odnosno izdanju kao ona.

Tvrdi da je ona starstveni navijač i da je jedva čekala ovaj trenutak i da jednostavno nije mogla da se obuzda i da kontroliše i svoje emocije pa je uradila nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *