Showbiz

Postala je SUPRUGA VLADIMIRA TOMOVIĆA!!! Lidija Vukićević je sa ovim izazvala LAVINU REAKCIJA…

Lidija Vukićević je nedavno izazvala veliku lavinu komentara sa samo jednim svojim potezom koji je napravila jer mnogi nisu ni očekivali nešto ovako i na ovakav način da bi moglo da se desi.

Naime ona je komentarisala fotografju Vladimira Tomovića te su se mnogi iznenadili kada su to vidjeli jer im nije bilo jasno kako i zašto je to ona napravila te su se svi zapitali da li nešto postoji među njima.

Ona mu je komentarisala fotografiju i sve je od tada počelo i Vladimir je njoj itekako odreagovao na taj komentar i samim tim potvrdio da se tu nešto dešava.

Naime ona je priznala da Vladimira voli bez obzira na sve njegove mane i vrline koje on ima i da joj to ništa ne smeta i da je spremna prihvatiti ga takvog.

Onda pored svega toga priznala je da glasa za ljubav i da je za ljubav spremna na sve.

Naime akon svih tih riječi izjavila je da među njima postoji samo prijateljski odnos i ništa više te kako nema potrebe za brigom i slično.

Lidija ima dva sina a dobila ih je sa Mitrom Mrkelom koji je bio fudbaler i reprezentativac sa kojim je ona ostvarila jako dobar odnos ali brzo je sve to puklo.

Od 200.godine oni nisu zajedno a njihov sin je tada išao u prvi razred a tri godine je mao njihov drugi sin.

Ona se maksiamlno posvetila odgoju svoje djece i za koju je oduvijek bila spremna na sve a i dan danas je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *