Showbiz

Potpuni preokret.. Milan sada moli SEVERINU da se pomire a evo i šta joj je poručio!!

Milan Popović je nedavno dobio starateljstvo nad sinom a Severina ga je izgubila i sam je priznao da je već dosta vremena razmišljao šta i kako i na koji način bi njabolje mogao da uradi i napravi povodom toga.

Naime Severina Kojić je sa Milanom dosta toga napravila i uradila i bila je uvijek spremna da uradi i napravi ono što želi i što smatra da bi najbolje bilo da napravi.

Naime on je nakon presude izjavio kako će on i dalje da ostane u dobrom odnosu sa Sevrinom jer je to potrebno za dobro njihovog djeteta u koliko žele da i ono bude sretno i zadovoljno.

Naime sada je pokušao da stupi u kontakt sa njom i da pokušaju naći neki kompromis ali naravno to je itekako teško nako svega toga da se uradi i napravi na jedan poseban način.

Naime Severina je itekako povrijeđena sa svim ovim i nije se ni nadala da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da desi.

Naime Milan je priznao da nikada nije bio za to da njihovo dijete provodi na sceni ali je njegovoj majci sve to itekako bilo u redu i sasvim normalno te je on odlučio poduzeti sve što je potrebno da bi se to eliminisalo i da se više ne bi ponavljalo.

Zato je i odlučio da bi sada za njihovog sina najbolje bilo da on vrijeme provodi sa njim jer nakon svgea što se desilo i na koji način među njima ovo je najbolji izbor za sve njih da se riješi i napravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *