Showbiz

Povrede koje je DEANA imala su KLASIFIKOVALI kao RATNE jer se radi o tako teškim povredama!!!

Dea Đurđević je imala tešku saobraćajnu nesreću od koje je dobila tako teške povrede sa kojim se do nedavno borila da bi ih se riješila i da bi njeno zdravlje bilo sasvim u redu.

Naime ona je doživjela tešku nesreću ispred KBC jer je autobus pokupio na trotoaru i ostala je bez ruke.

Naime ona je uvijek otvoreno pričala o svemu tome i opisivala je svo vrijeme cijelu situaciju kako i šta joj se desilo i na koji način se ona morala izboriti sa određenim tegobama koje je imala.

Onda ona je izašla iz auta nakon što je ova djevojka udarila i stojala je na trotoaru a u tom trenutku je naišao autobus koji je pritusnuo uza zid i vukao je odjećala je lim sve do vilice i bila je sva krvava a nakon toga je on krenuo u rikverc a ona je ostala na podu nepomična.

Naime vidjela je da njene ruke nema i onda joj ej djevojka koja ej udarila Marija odmah prišla kako bi joj pomogla a ona je sva krvava bila.

Naime ona je odmah nju privukla ka svom naručju dok nije hitna pomoć stigla.

Naime odmah su je odveli na operaciju i nakon svega su joj rekli da povrede koje je ona imala mogu da klasifikuju kao ratne povrede.

Naime ona je imala i kontuziju srca i pluća a onda i njena karlica je slomljena na dva mjesta ako i kična a onda i paraliza ibje noge a imala je i veliki hematom koji se protezao sa desne strane duž cijelog tijela.

Ona je nakon toga imala 21 operaciju kako bi sve to eliminisala i uspjela se ozboriti sa svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *