Showbiz

POŽGAJ nije mogao smiriti STRASTI te je bio INTIMAN sa ovom takmičarkom… Milijana poludila kada je vidjela ovo..

Aleksandar Požgaj i Jovana Novakov Šmizla su nedavno počeli da pokazuju svoje emocije i strasti jedno prema drugome. Naime Požgaj je odlučio da će da odustane od Milijane nakon svega što se desilo sa njom i sa Milojkom.

Aleksandar Požgaj je odlučio da će odustati od nje jer mu se svidjela nova takmičarka Jovana Novakov Šmizla i na početku su se oni ponašali jedno prema drugime kao prijatelji i nisu se ni nadali da bi od toga mogla da izraste ljubav između njih dvoje.

Naime on je prvo bio nekkao posebno pristan sa Ivanijom Bajić ali se nije nadao da bi njihov odnos mogao ovako da završi.

Ona njega posjedća na njegovu bivšu djevojku sa kojom je bio posebno intiman i bio je sa njom dugi vremena u vezi i ona je ostavila poseban pečat na njega.

Naime oni su bili u dvorištu i mazili szu se pred svima bez imalo stida i srama a kada je sve to vidjela Milijana ona se toliko naljutila na PŠožgaja da je odmah počela da urla.

Oni su odlučili da neće više skrivati svoje emocije jendo prema drugome ali niko ne vjeruje u ovo i svima ovo djeluje kao Požgajeva osveta prema Milijani nakon što je ona odlučila da će se ponovo vratiti Milojku.

Požgaj se toliko opustio da je poečo da spušta svoju ruku među njeno međunožje i da se ponaša kao da je to sasvim normalno i u redu.

Naravno sve ovo je mogla da gleda i Požgajeva supruga koja naravno redovno prati rijaliti i gleda šta radi njen suprug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *