Showbiz

Požgajeve LJUBAVNICE su se SUKOBILE jer ne mogu se dogovoriti koja od njih će biti sa njim…

Miljana Bogdanović je nedavno pokazala svoju itekao veliku ljubomoru nakon što je vidjela da je Požgaj počeo da pokazuje simpatije porema Ivani Bajić a kojom je počeo i da se dodiruje i da se mazi jer je njemu sve to sasvim normalno i u redu.

Kada je Miljana to vidjela itekako se naljutial i svi su mogli da primijete koliko je ona ljuta zbog toga i kako joj je to itekako zasmetalo i kako nije očekivala nešto ovako od nejga da bi mogao da joj uradi.

Ona je još više ljuta od kako je vidjela da Ivana nju namjerno provocira s obzirom na to da je nedavno namjerno stala ispre ndje kako bi joj uzela stolicu da ona nema kasnije gdje da sjedne i da se odmori.

One su se počele raspravljati i vući zas tolice i to su svi mogli da vidte te su se zapitali šta i kako se dešava između njih te zašto rad eovakve stvari i da li je uopšte u redu da one rade nešto ovako.

Čim je to vidio Požgaj on je došao da ih rastavi i da ne bi došlo do većih problema sa njima.

Milojko je to vidio i kasnije je pitao Milijanu zašto je to uradila a ona mu je otvoreno rekla da je ova djevojka itekako nervira i da je vedć poznato zašto je ona nervira te da on sam može sve to da shvati i da nema potrebe da mu ona priča o tome.

Kada je ovo čuo Milojko odmah je odlučio ušutiti i nije je više ništa ni pitao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *