Showbiz

Poznata balerina priznala zašto nije otišla na sahranu svom prijatelju IGORU ŠERVIĆU i zašto…

Igor Pervić je poznati glumac koji je nedavno preminuo u svojoj 52.godini života nakon što se nije uspio izboriti sa ovom teškom bolešću koju je dobio.

Naime Jelena Tinska je bila baš dobra drugarica sa njim i nije se nada da bi njen prijatelj ovkao rano mogao da nas napusti.

Naime ona nije mogla da ode da njegovu sahranu i to je sve posebno iznenadilo jer nikome nije bilo jasno zašto se ona niej pojavila na sahrani.

Tvrdi da nikada u svom životu nije ni posumnjala da bi mogao doći trenutak kada bi ona trebala da piše o svom prijatelju Igoru a nije se nadala da bi mogla da piše o njemu na ovaj način.

Naime ona je bila gost u jednoj emisiji gdje je počela da priča o njemu i otkrila je kako je njena kćerka Ljubica bila svjedok njihove ljubavi.

Naime na svom Facebook profilu njena kćerka je podijelila fotografiju na kojoj je ona sa njima i svojom malim sinčićem Feđom.

Napisala je opis na fotografiju iz knjige “Za kim zvona zvone” a citat glasi: Nijedan čovjek nije otok,sasvim sam za sebe i svaki čovjek je dio kontinenta, dio zemlje. Smrt svakog čovjeka umanjuje mene jer sam obučen u čovječanstvo i zato nikada ne pitaj za kim zvono zvoni-tebi zvoni.

Nikada nije pomislila da bi ovako rano mogla da ostane bez njega i da će ga oteti jedna teška i opaka bolest od njega.

Sada je napisala par riječi o njemu kako bi opisala svu ljubav koju sojeća prema njemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *