Showbiz

Poznata FOLKERKA se UDAJE!!Kada je njen BIVŠI VIDIO PRSTEN, poludio je…Pogledajte o kome se radi!!

Naime radi se o Andrijani Radonjić koja je bila učesnica Zadruge ali i učesnica u Pinkovim zvezdama. Naime ona je nedavno podijelila jako lijepe vijesti jer se razučila.

Ona je odlučila otići na odmor sa svojim momkom Franetom sa kojim je već neko vrijeme u vezi te su otišli u Dubaji na odmor.

On je odlučio iskoristiti priliku za to i zaprositi svoju dragu tamo i uradio je to na vrhu Burdž Kalife te je ona odmah to sa svim odlučila podijeliti i pohvaliti se.

Njen bivši momak je Nemanja Đerić Đekson sa kojim je ona bila jendo vrijeme u vezi je naravno za ovo odmah saznao nakon što je ona podijelila fotografije na društvenim mrežema.

Naime on je sa njom bio dok je ona bila u Zdruzu te nikome nije bilo jasno kako ona može biti s njim i zaštio ali samo je ona to znala kako i zašto.

On je rekao kako je to vidio jer su mu njegovi prijatelji poslali da sve to vidi i da zna šta i kako se desilo sa njegovom bivšom djevojkom.

Naime on joj je poželio sreću i radost nakon što je sve to saznao i tvrdi da nema razloga da joj to ne želi nakon svega što im se do sada desilo.

Naime ona djeluje jako sretna i zadovoljna kao nikada do sada i u to su se svi mogli da uvjere i da potvrde da je nešto ovako zaista i moguće da se desilo.

Pogledajte i sami s euvjerite u sve to kako izgleda i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *