Showbiz

Poznata glumica se bori sa OPAKOM BOLEŠĆU a to niko nije znao… Niko nije bio uz nju kada joj je to bilo potrebno!!

Poznata glumica Mirjana Majurec koja ima 67 godina već neko vrijeme vodi bitku sa opasnom bolešću koju ona ima. Naime ona je saznala prije dvije godine kako ima karcinom te kaklo je on tada već metastazirao i ona se odmah bacila na borbu.

Naime ona već devet godina vodi bitku sa ovom bolešću ali neko vrijeme je niko je nije vidio i mnogi su se pitali šta li se dešava sa njom da bi se nedavno pojavila fotografija na kojoj se vidi kako je ona jako loše i kako joj je već i kosa opala.

Naime ona je prošle godine počela ponovo sa borbom svoje bolesti koja joj je nanijelila itekkao brojne probleme sa kojima se ona borila kao prava lavica.

Name ona je olučila da će se na ovaj način svima zahvaliti na pomoći i savjetima kako i na koji način da se izbori sa svim tim.

Naime ona je primila sedmu hemoterapiju i priznala je da je rasturila tu giljotinsku bol koju je imala i sa kojom se uspjela da izbori na pravi način.

Naime ona je priznala da se kroz sav ovaj period naučila kako u svakom zlu koje nas snađe ima i pomalo dobra.

Naime ona je upoznala jednu medicinsku sestru koja je naučila na pravi način kako da se sa svim tim što je snašlo izbori i šta sve da uradi.

Njen bivši suprug je bez obzira na sve što se desilo i na koji način su napravili sve to odlučio joj je pomoći jer ipak ona je dugi dio života bila uz njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *