Showbiz

Poznata manekenka je prvo IZMISLILA da su je SILOVALI I OTELI nakon čega se sve saznalo… Kada čujete o kome se radi nećete moći da vjerujete!!

Poznata manekenka Mina Milenković je postala poznata zahvaljujući skandalu koji je napravila, naime ona je tvrdila da su je oteli i silovali te se oko toga podigla velika uzbuna i prašina.

Naime ona je nakon toga se odselila u Italiju kod svoje drugarice gdje je živjela sa njom i radila i niko nije znao gdje je ona i šta se sa njom dešava.

Naime sve ovo se desilo 2013.godine gdje je ona osuđena zbog lažnog prijavljivanja na 100 sati korisnog rada za društvo.

Nakon togaona je bila u vezi sa Milanom Lolom Smiljićem koji je poznati fudbaler sa kojim je ona bila neko vrijeme i redovno su dijelili brijne fotografije na kojima se moglo primijetiti kako oni zaista uživaju u svojoj romansi koju imaju.

Nakon toga ona je uplovila u vezu sa muškarcem kojeg niko nije poznavao i za kojeg niko ni ne zna ko je i o kome se radi jer je ona dijelila fotogarfije tipa da se ne može primijetiti i prepoznati faca te osobe.

Mina je odlučila nakon svega što joj se desilo da će da vodi jedan sasvim miran i normalan život bez obzira na sve što joj se do sada desilo jer je shvatila kako je tako i najbolje nakon svega što joj se do sada desilo.

Nakon svega toga odlučila je i da će se obrisati i sa društvenih mreža te zadržati za sebe sve što želi i kako želi jer je smatrala kako je to i najbolje za nju.

Uvjerite se i sami u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *