Showbiz

Poznata pjevačica je izašla iz PSIHIJATRIJE nakon dužeg vremena boravka tamo a nećete moći da je prepoznate kada je vidite…

Britney Spears koja ima 37 godina je nedavno bila neko vrijeme na psihijatriji nakon što je doživjela nekoliko nervnih slomova sa svojim ocem koji je iz dana u dan bio sve gore i gore a ona se morala brinuti o njemu.

Jamie je imao rupturu debelog crijeva i bio je čak 28 dana u bolnici nakon što je imao operaciju iz dana u dan bio sve teže i teže.

Početkom aprila je završila u bolnici za mentalno liječenje nakon što je shvatila kako više jednostavno ne može da se bori sa problemima koje ima iz dana u dan.

Naime kada je ona trebala izaći iz mentalne bolnice za to je čuo veliki broj meidja koji su odlučili da će doći tamo kako bi vidjeli kako ona nakon svega izgleda.

Čekali su je iza hotela The Montage koji se nalazi na Beverly Hillsu a ona je bila zajendo sa svojim momkom koji je mlađi od nje čak 12 godina a radi se o Samu Ashagriju koji ima 25 godina a on se ponašao sasvim zaštitnički prema njoj dok je velika hrpa novinara krenula na nju.

Očeva bolest je dosta uticala na nju i nekako su svi to mogli i da primijete kada su je vidjeli jer je izgledala baš loše i nekako utučeno nakon svega što je preživjela i doživjela.

Ona je 2007.godine imala jedan nervni slom nakon čega se obrijala na ćelavo jer više nije mogla da podnese ništa da sluša šta i kako se dešava oko nje i zaista joj je bilo teško da prihvati neke stvari koje su joj se do tada desile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *