Showbiz

Poznata pjevačica se sinoć pojavila u ISTOJ HALJINI KAO CECA NA VELJKOVOJ SVADBI!! Evo šta joj je ona poručila..

Ivana Rašić ili Sajsi MC je poznata pjevačica koja je do sada znala na pravi način privući pažnju na sebe i napraviti puno toga. Niame ona je sinoć bila na MAC-ovoj dodjeli nagrada i iznenadila je mnoge.

Naime ona se pojavila u istoj haljini koju je prije samo par mjeseci nosila Ceca na svadbi svoga sina i itekako je to poznato jer su svi mogli da vide haljinu koju je Ceca nosila.

Naime mnogi su navikli da je viđaju u itekkao opušptenom i tako reći ludom izdanju i sada su očekivali nešto tako ali ona je sve iznenadila sa ovim kada se pojavila u ovoj glamuroznoj haljini.

Druga jako važna stvar te haljine jeste činjenica da je ostu takvu haljinu nosila Ceca na vjenčanju svog sin.

Mnoge je ovo iznenadilo jer nisu očekivali nešto ovako od nje s obzirom na to da je poznato da ona radi i pazi na sve samo kako bi bila sretna i zadovoljna te kako bi imala ono što joj je potrebno za njen uspijeh i sreću.

Onda svi su ugledali njenu haljinui i bila im je itekako poznata a pored toga ona je imala na sebi i frizuru koja je bila slična frizuri Svetlane Cece Ražnatović.

Onda i šminka koju je ona imala je jako slična onoj koju je imala Ceca tako da je Sajsi odlučila izgleda u potpunosti da iskopira svoju kolegicu na pravi način i da napravi što je potrebno.

Mnogi su to odmah vidjeli i itekao i prokomentarisali jer se nisu nadali ovome da je moguće da se desi na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *