Poznata pjevačica Zvezdi Granda je imala tešku nesreću te je pala i udarila je glavom!! Moguće je da je imala potres mozga.. - Čitaonica

Poznata pjevačica Zvezdi Granda je imala tešku nesreću te je pala i udarila je glavom!! Moguće je da je imala potres mozga..

Aleksandra Mladenović je poznata pjevačica koja je imala tešku nesreću   u kojoj je zadobila zaista teške povrede.

 

 

 

 

 

 

Ona dolazi iz mjesta koje se zove Žitorađ a na svojoj prosalvi krsne slave ona je doživila zaista tešku nesreću.

Pala je jako ružno te se udarila u glavu i odmah su je odveli u bolnicu gdje su joj konstatovali blaži potres mozga.

 

 

Sve se ovo desilo dok je Aleksandra posluživala goste  jer se saplela o staziccu koja se nalazila na rpedjelu između kuhonje i dnevnogh boravka.

Samo su joj noge izletjele u jendom trenutku a ona je oala i udarila je čelom o stepenice.

Povreda je bila malo veća i bilo je dosta krvi oko nje te su se njeni odmah uplašili za nju i odvezli  je u najbližu bolnicu.

 

Tamo su joj ustanovili da je imala blaži potres mozga  a nakon par sati pojavio joj se veliki otok na glavi tako da je izgledala kao da je neko pretukao.

Nije se budila cijelu noć i tek se sutradan probudila jer su joj dali liojekove za smirenje.

Kada se probudila osjećala je  mučninu i imala je jako vrtoglavicu te je zbog toga ostala još uvijek u bolnici da bi joj uradili sve pretrage.3

Njeni fanovi su se zabrinuli za nju da li će ona ikada više moći nastupati zbog ovoga što joj se desilo ali sugurni smo da hoće jer ovo je malo blaža povreda za koju je potrebno uraditi sve pretrage kako poslije ne bi moglo doći do pojave komplikacija i.

 

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *