Showbiz

Poznata srpska manekenka se pohvalila sa svojim izgledom samo 10 dana nakon poroda.. Ima fenomenalne rezultate!!

Poznata manekenka Sandra Obradović je bila u drugom stanju i da je izgledala jako dobro i u tim mjesecima te da je zaista davala sve od sebe da bi uspjela u tome i da bi imala ovako dobar izgled.

Naime ona je jedno vrijeme bila učesnica Farme gdje je pokazala svoje ponašanje i svoje pravo lice te je radila sve onako kako je ona smatrala da je najbolje da uradi u svom živou i na koji način.

Naime ova manekenka je oduvijek imala jako dobar izgled u šta su se mnogi do sada bezbroj puta uvjerili kako ona izgleda.

Ona je rodila sina Andreja koji je unio puno sreće u njen život što je i sama priznala da je se to desilo i na ovakav način.

Naime ona je priznala da je do sada skirvala svoju vezu te još se ne zna ko je otac njenog djeteta jer ona nikada nije htjela da predstavi svog momka javnosti u šta su se mnogi do sada bezbroj puta uvjerili.

Naime samo sedam dana nakon poroda ona je podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako ona jako dobro izgleda i kako je uspjela da izgradi ovako dobar izgled.

Naime ona je priznala da ima mali višak masti na stomaku koji će da eliminiše na jedan poseban način i da će da uradi sve što je potrebno za to.

Naime ona se u trudnoći itekako pridržava svih pravila koje treba da se pridržava i oko kojih treba da itekako pazi i da radi što je i kako potrebno.

Naime ona je oduvijek pazila na sve samo kako bi mogla da uradi ono što želi i kako i na koji način da uradi i ostavri u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *