Showbiz Vijesti

Poznata Zvezda Granda se zarazio KORONA VIRUSOM.. Mnogi su uplašeni zbog toga..

Haris Skarep je jedan od poznatioh takmičara Zvezdi Granda koji je imao nedavno nastup u Njemačkoj koji nikada neće zaboraviti i naravno nije se nadao da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Naime on je nakon nastupa osjetio određene simptome i imao je povišenu temperaturu i osjećao je jaku malaksalopst i nemoć.

Naime on se zarazio Koronom i to a svom nastupu i odmah je uradio sve pretrage i saznao je da ima ovaj virus.

Naime on je priznao da se nije nadao da bi moglo da se desi nešto ovako i na ovakav način id a stvari funkcionišu sada ovako.

Naime on je odlučio da uradi dodatno još jedna tets u Beogradu gdje je saznao da nema ovaj virus i da je dobio netačne rezultate koju su ga itekako uznemirili i nije se nadao da bi moglo da se desi nešto ovako.

Naime on je dobio određenu terapiju kako bi ojalao svoj imunitet kako bi uspio da se iznori sa svim i da ojača svojke tijelao i da se uspije oduprijetui svim tim lošim supstancama i virusima koji sui svuda oko nas.

Naime nije mogoa da vjeuje da ni moglod a se deis nešto ovako i na ovakav način i ovako brzo.

Neke stvari koje su im se desile ovako brzo i na ovakav način su gaitekako zabronule i ni sam nije mogao da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i da stvari funkcionišu na ovakav način.

Sada će paziti na sve da ne bi ponovo došao u ovkavu situaciju i ne želi više ni da misli o svemu tome i da se izbori sa svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *