Vijesti

Poznati glumac iznenada preminuo u STARAČKOM DOMU.. Ostavio je veliku tugu sa svojim odlaskom!!

Poznati glumac Zoran Rankić koji je do sada uradio puno toga u svom životu i ostvario je brojne stvari i na pravi način ih odradio. Naime on je preminuo u 84.godini u staračkom domu.

Naime on je gumio Nikolu Kalabića pa onda Žarka Poparu u seriji Srećni ljudi i zaista se maksimalno potrudio da uradi sve na najbolji način i onako kako je to bilo najbolje i za njega i za njegoivu publiku.

1935.godine Rankić se rodio u Derventi i on je poznat kao prvak Beogradskog dramskog pozoirišta.

Naime on je imao čak 26 uloga u filmu i na televiziji te je imao nekoliko stotina njih na radiju i itekako je sretan i zadovoljan bio zbog svega toga.

Naime on je bio član i u Udruženju dramskih umjetnika Srbije i jako se trudio oko svega da uradi ono što želi i da napravi na njabilji mogući način.

Naime bio je u pozorištu u Sarajevu gdje je i počeo aktivno da radi i da ostavruje sve o čemu je odvijek maštao da uradi i napravi na najbolji mogući način i onako kako želi da uradi i ostvari.

Onda autor je raznih djela kao što su Kalemegdanci i Skretnica. On je aktivno radio sve do posljednjih dana i u to su se svi mogli da uvjere kako se maksimalno trudio da određene stvari uradi i napravi na najbolji mogući način te kako mu nikada niej bio problem da napravi ono i i što je potrebno da bi bio sretan i zadovoljan sa svim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *