Showbiz

Poznati GLUMAC “NAŠE MALE KLINIKE” je iznenada preminuo… EVO ŠTA MU SE DESILO!!

Božidar Alić je poznati glumac koji je preminuo iznenada i to u svojoj 65. godini života. Naime on je iznenada napustio ovaj svijet i niko nije mogao da vjeruje da je nešto ovako moguće da se desi ovako brzo i iznenada.

Naime njegova supruga Sanda Alić je potvrdila da je on napustio ovaj svijet i da ga više nema. Naime on je rođen u Zagrebu i tamo je i završio Akademiju dramskih umjetnosti.

Naime on je oduvijek volio da uči i da bude uspiješan priznali su svi koji ga znaju i poznaju te kao mu nikada nije bio problem uraditi sve samo da bi dobio ono što on smatra da je dobro i za njega i za njegove najbliže.

Naime on je snimio i CD sa italijanskim pjesmama i on je jako volio Italiju i maksimalno se trudio da određene stavri uraid i napravi na najbolji mogući način i onako kako je i sam smatra da bi trebalo da se uradi i napravi do sada.

On je imao ulogu i u seriji Najbolje godine, onda u seriji Zabranjena ljubav, Naša mala klinika zatim bio je i u Ponosou Ratkajevih a onda i u određenim filmovima.

Znao je odraditi i uraditi svoj posao na najbolji mogući način u šta su svi mogli da se uvjere i da shvate da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se dešava i da je sve to zaista moguće da se desi i da se dešava.

Nije bio bolestan nešto puno da bii se moglo očekivati da se može desiti nešto ovako i da bi mogao ovako iznenada da napusti ovaj svijet i da je moguće sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *