Showbiz

Poznati glumci iz serije “Istanbulska nevjesta” prošetali na SFF-u crvenim ćilimom te sve oduševili sa svojom energijom..

U Narodnom pozorištu u Sarajevu je sinoć otvoreno 25.jubilarno izdanje Sarajevo Film Festivala gdje se pojavio veliki broj poznatih zvijezda koje su sve napraosto oduševile.

Ekipa od poznate serije “Istanbulska nevjesta” je se prošetala u Sarajevu crveni ćilimom te su sve odušđevili sa svojom pojavom jer su nekkao baš onakvi kakvui su na filu.

Narqavno veliki oduševljenje puiblke su izazvali s obzirom da su i h nbeki privi puit ižio vidjeli u doosu na to što se ne tzan špta im se dešava u životu

.

Poznata glumica koja je u seriji glumila sultaniju Esmu je priznala da joj je ovo treći put već da dolazo u Srajaevo i uvijek je nešo posebno privlačilo da dođe u ovaj grad.

Naime ona je proznala da se posebno oduševila sa tima i da je posebno zavoljela ovaj grqad.

Niame ona je u serriji glumila jendu kao strogu ženu kojoj je ponos porodice bio na prvom mjestu i prezime da se očuva i priznao kao posebno a ne da se sramoti.

Publika se posebno iznenadila kada su ih vidjeli jer ipak radi se i glumcima koje su svaki dan gledali na malim ekranima i sad aje došla prilikad a ih vide lijepo i uživo nakon svega što se i kako izdešavalo.

Poznate turkse glumice i glumci su prošetzali Srajarevo Film Festivalom i sve naprosto oduševile je rniko ih nije očekivao i zaista je bilo veliko iznenađenje za njih da se nešto ovako desi i na ovakav način.

Pogledajte kako su oni prišteali crvenim ćilimom i sve oduševili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *