Showbiz

Poznati pjevač DOBIO SINA i odmah podijelio FOTOGRAFIJU a nije se nadao da bi se njegovom sinu moglo ovo desiti..

Marko Bulat je poznati pjevač koji je nedavno postao otac i sada je dobio sina kojem je dao ime Savo i nije mogao da sakrije sreću koju je tada osjetio.

On je cijelo vrijeme bio uz svoju suprugu kako bi joj pružio podršku koja joj je zaista potrebna da bi porod prošao u najboljem redu.

Posebno se Marko bio uplašio kada je saznao da je beba progutala previše plodne vode i da bi zbog toga mogli da imaju određene probleme tako da je nakon poroda beba odmah morala da bude prebačena na Institut za neonatologiju.

On se posebno uplašio za svog sina i baš je bio zabrinut šta i kako će se desiti sa njim tako da nekoliko dana nije išao ni kući jer je imao samo želju da provodi vrijeme sa njima.

Sava je bio par dana u bolnici dok mu nisu uradili sve potrebne pretrage i saznali da je sve u najbolje redu sa njim i da nema potrebe za zabrinutošću jer je on dobro i mogli su da idu kući.

Kada su krenuli kući on nije mogao da opiše sreću koju je tada osjećao s obzirom na činjenicu da su toliko bili uplašeni za njegovo stanje i strahovali su da li će da bude sve u najboljem redu sa njim i da ći će moći da ide kući.

Tako da kada je vidio da idu kuću odmah se slikao sa njima i podijelio fotografiju ali dobio je brojne kritike zbog toga jer mu mnogi svajetuju kako nije baš dobro da se to sada uradi jer neko će da ga urekne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *