Vijesti

Poznati reprezentativac DOŠAO KUĆI i pronašao LJUBAVNIKA SVOJE ŽENE U NJIHOVOM KREVETU…

Darren Bent je poznati engleski reprezentativac koji je nedavno zatvoren nakon što se potukao sa ljubavnikom svoje žene nakon što ih je zatekao zajendo u njihovom krevetu.

Bent je iznenada dobio poziv od nekog nepoznatog broja nakon čega je dobio vijesti koje su bil najgore u njegovom životu i koje nikada neće da zaboravi.

On je odmah otišao kući i uvjerio se kako se ispred njihove kuće nalazi neko auto nepoznatih tablica.

On je odmah krneuo u kuću da uđe a nije se najavio svojoj ženi da je došao kući kako ne bi sve propalo.

Imao je šta i da vidi te jednostavno je poludio i počeo je da urla na nju i da se tuče sa ovim muškarcem sa kojim je ona bila.

On je odmah odlučio kako će sve da baci i da uništi što su pripremili za vjenčanje i jednostavno više nije mogao to da podnese.

Oni su imali velike pribleme već neko vrijeme u vezi i on je njoj kupio zaručnički prsten koji je koštao čak pola miliona funti i nije žalio da da tolike pare kako bi bili sretni i zadovoljni.

ALi ona je odlučiald a će da mu vrati na ovakav način i jednostavno on joj nikada neće moći da oprosti nešto ovako.

Bent je jako uspiješan fudbaler i do sada je davao sve od sebe kako bi uspio da ostvari sve ono što želi i kako želi da ima u svom životu.

Nije se nadao da bi nešto ovako moglo jendog dana da mu se desi u životu i da bi mu njegova draga mogla da naprav nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *