Showbiz

Poznati učesnik RIJALITIJA je odlučio otkriti mnoge stvari o ANASTASIJI I CECI koje mnogi do sada nisu znali!!

Poznati stilista Neven Ciganović koji ima 49 godina je nedanvo odlučio izraziri i otkriti svoje mišljenje o Svetlani Ceci Ražnatović i njenoj kćerki Anastasiji kao i svemu do sada što su one uradile i napravile.

Naime on je odlučio reći sve otvoreno o svemu tome što misli i smatra da je najbolje da kaže.

On tvrdi da Ceca nekako po njegovoj procjeni ima babski stajling i kako je oduvijek bila nekako izvan svih kada je stajling u pitanju.

Onda često njen stajling liči na stajling jedne vještice priznao je on i mnoge iznenadio sa ovim odgovorom jer ipak treba se usuditi reći nekome nešto ovako i na ovakav način.

Naime on je priznao da je ona do sada za njega izgledala fenomenalno i kežual varijantama i da je jedino to dobro na njoj.

Onda Anastasija za njega ima isti stajling kao i njena majka i nikao s en ukpala u svijet današnjice i ono što je potrebno da se uradi da bi bili sretni i zadovoljni.

Naime ona ima obično jak make up jer se nada da će barem s tim uspjeti da postigne neki cilj i da će na taj način privući posebnu pažnju.

Naime onda Ceca je nakon silnih operacija koje je imala i dalje ostala ono ružno pače koje je oduvijek bila tvrdi Neven.

On je priznao da je za njega na Mac-ovoj dodjeli njabolja bila ALeksandra Prijović i da ga ona oduvijek oduševljavala sa svojim izgledom i stajlingom koji ima i da nikako nije mogao da opiše tu emociju kada je vidio na sceni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *