Showbiz

Poznati voditelj koji je pretukao svoju DJEVOJKU još nije KAŽNJEN za to..On uživa u Las Vegasu…

Vladimir Stanojević je poznati voditelj koji je vodio jutarnji program na televiziji Pink i mnogi su ga znali kao jednog sasvim normalnog čovjeka koji je poštova sve i radio kkao treba.

On je izennada nestao i niko nije znao gdje ej on ali kasnije se saznao razlog njegovog nestanka a to je bio takj da je on pretukao svoju djevojku i da ne bi završio u zatvoru on je pobjegao u Las Vegas.

Naime on je sa Anom Marijom Žujović bio s goduine u vezi i bili su sasvim normalan i lijep par koji je nekako davo sve od sebe da bi svima pokazao kako im je lijepo u vezi i kako su sretni zajendo.

Naime on je nakon špto je pretuako svoju djevojku spakovao svoje kofere i otišao u Las Vegas.

Naravno ona ga tužila za sve što joj je uradio ali još nije dobila nasudu jer on se ne pojavljuje i ne vraća se u Srbiju.

On je 2016.godine nakon što se preselio tamo uspio da se zaposli u jednom od njapoznatijih klubova u Las Vegasu i po svim fotografijama koje redovno dijeli viid se da on tamo uživ ai da mu je lijepo.

Često je okružen sa brojnim djevojakama i to se vidi na fotografijama koje redovono dijeli ali občno je u društvu više njih.

Dok njegova djevojka još uvijek radi sve da bi ovo zaboravila što joj se desilo on tamo uživa.

Ona tvrdi da će dati sve od sebe kako bi on bio kažnjen na pravi način za sve što je uradio i kako je uradio do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *