Showbiz

Poznatu pjevačicu NAPALI, da policija nije stigla na vrijeme ko zna šta bi se desilo…

Dunja Popović je nedavno napradnuta od strane jednog migranta koji je pokušao da je sil**e u blizini centra u Obrenovcu u kojem su oni smješteni. Naime ona se nije ni nadala da bi nešto ovkao mogao da joj uradi neko ko nema gdje je da bude i da je nekom do toga.

Ona je prvo pomislila da je on hoće opljačkati i bila je spremna na to ali onda se desi ovo što nije nikada ni pomislila da bi moglo da joj se desi.

On je počeo da joj se približava i na engleskom joj je govorio da želi se** a ona je utrčala u auto i počela je da bježi i brzo je baš vozila ali na sred druge ulice je sačekao drugi muškarac sa crnom kosom, bradom i kačketom.

On je čekao ispred njene zgrade u kojoj ona živi a ulica u kojoj ćivi nije baš njabolje osvijetljena i već je jedna djevojka, novinarka napadnuta tako od starne migranata.

Ona nije smjela izaći iz auta kada je vidjela da je došao i taj mladić koji je prvi pokušao da je napdane.

Zvala je odmah policiju i došli su vrlo brzo te ga odmah priveli u policiju.

Naime ona je nakon par dana dobila poziv na sud sa ovim čovjekom i 8 maja je već bilo ročište a on je pušten na slobodu.

Naime on je na sudu rekao da je bio pijan i da je se zato ovako ponašao te da nije bio svjestan nekih stvari koje su mu se desile.

Naime on je dobio zabranu ulaska u Srbiju narednih 5 godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *