Showbiz

Pred samo FINALE PAROVA Milijana je napravila ovo MILOJKU… On je naprosto poludio kada je ovo vidio..

Večeras je finale poznatog rijalitija Parovi Mijana je napraivila veliki spektakl svom izabraniku Milojku Bogdanoviću sa kojim je već neko vrijeme u vezi nakon što su se bili razišli zbog Požgaja sa kojim je ona pokušavala da ima nešto.

Milijana i Milojko su zaisat dosta vremena proveli zajendo a pogovoovo u rijalitiju gdje ga je oan uspela i da ostavi i da se pomiri sa njim.

Naime ona je nedavno bila malo više opuštenija nego do sada sa Milojkom a taj snimak niko do sada nije vidio te sada kada se zavrpio tijaoliti bilo je konačno vrijeme da nekekmo svi sve saznaju a potgotovo ovakve stvari.

Naime Milijana je već ne početku pred svima izjavila kako je ona spremna na to da ima sve u svom životu i na način kako smatra da je ipak to najbolje i da ona može i da želi sve da ostavri.

Naime neke stvari koje su im se do sada dešavale nikeome nisu bile jasn ekao ni nimka samima koji su zakazali da će oni da budu zajendo i vbez obzina na sve šti bi s emogli desiti.

Miljana prvo nije mogla da odolo Požgaju koi s eitekkao potrudio da je osvoji na sve mogućnosti i na sve ostali.

Sada sui oni nestropljivi šrta če se desiti te ko če da pobijeid i da osvoji tolike poare i naravno svako od njih barem ulaže jednu rbnku nadae da bi njima .

Pogledajtze iu sami šta j i e oa uradila sa Miljkom te je to demantovao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *