Vijesti

Presjednik SAD-a ODLUČIO reći par riječi nakon POGIBIJE BRYANTA!! Niko se nije nadao ovome..

NBA liga je sinoć doživjela veliki gubitak nakon što je jedan od njihovih košarkaša koji je bio jedan od najboljih Kobe Bryant izgubio život u teškoj nesreći koju su doživjeli.

Naime on je poginuo sinoć nakon što je helikopter u kojem je on bio pao u Calabasasu jednom od gradova u Kaliforniji.

Sa njim su još 4 osobe bile u helikopteru i oni su imali privatni let tako da niko od njih nije preživio ovaj pad koji se desio.

Naiem ovo je mnoge pogodilo i pitali su se da li je nešto ovako i na ovakav način moguće i svi su znali koliko je on bio jak i smatrali su da ništa ne može da mu se desi i pogotovo nešto ovako i na ovakav način.

Naime mnogi smatraju da je ipak sve ovo bilo suđeno da se desi na ovakav način i ovako brzo.

Naime presjednik je priznao da je ovo veliki gubitak za sve a pogotovo za one koji su u njemu vidjeli uzor i sve ono što oni žele da imaju i ostvare u svom životu i na koji način da postignu sve to.

Naime kojeg kog igrača da pitate ko mu je uzor svi su imali isti odogovor i istu oosbu a sada je ta osoba izenanda preminula.

Naime Trupm je na svom Twiteru potvrdio da ovo što se desilo je istina i da je ovaj košarkaš iznenada preminuo i da nešto ovako niko nije očekivao da bi moglo ovako brzo da se desi i to na ovakav način.

Naime dok su mnogi pisali kako ovo ne može biti istina i kako ne mogu da se pomire sa svim tim i kako je to jako teško za njih da podnesu i da se nikada neće moći pomiriti s tim.

Naime on je bio jedan od najboljih košarkaša svih vremena i osvojio je i zkatnu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu a kasnije ih je još nanizao u svom živottu i sakupio je puno toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *