Showbiz

Pričali su da se RAZVODI, Tanja Savić otkrila ko od prijatelja je izdao i povrijedio ovako…

Tanja Savić je već neko vrijeme bila u centru medijske pažnje zbog svog privatnog života i zbog stvari koje su joj se do sada dešavale. Naime veliki dio stvari koje su se pričale nije bio istinit.

Tanja Savić je otkrila kako je ona odlučila da proda svoje vile koje ima u Beogradu a nije htjela da o tome priča medijima ali s obzirom da se već sve saznalo ona je odlučila priznati i ne skirvati istinu.

Ovo su samo njeni najbliži prijatelji znali i to je posebno naljutilo jer je neo izdao a ona nije htjela da se to sazna.

Toliko je ljuta na sebe što je pručala o ovome ali nije se nadala da bi enko od njenih prijatelja mogao da je izda i da svi mogući mediji saznaju da ove stvari.

Sada je odlučila da svoje privatne stvari čuvati će samo za sebe jer ne želi da riskira kao što je to sada uradila.

Tanja Savić je do sada na sve moguće načine svoj privatni život čuvala za sebe i odlučila je da će sada malo da sa svojim prijateljima priča o nekim tajnama koje je imala samo ona.

Tanja je posebno ljuta jer je neko rekao da se ona razvodi a od toga nema ništa i sve je u najboljem redu sa njom i njenim suprugom a ove priče da se ovako nešto desilo između njih i da je njihovom braku došao kraj su lažne.

U dobrim odnosima su i daju sve od sebe kako bi to i ostalo i dalje tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *